Toyota-RAV4-Hybrid3

#UPDATE# Wat u moet weten van de RAV4 Hybrid

Update: de prijzen zijn bekend! Kijk op onderstaande link voor de prijzen & specificaties  http://data.toyota.nl/home/data/ToyotaV8/prijslijsten/pdf_prijslijsten/rav4.pdf

2e week februari staat de nieuwe RAV4 (Hybrid) bij ons in de showroom aan de Klipperweg 5 te Raalte.

Het aftellen is begonnen… Om u alvast te informeren zijn hier 8 dingen die u ab-so-luut moet weten van de nieuwe Toyota RAV4 Hybrid.

1
Wat ons betreft kan het niet snel genoeg 2016 zijn. Want in het eerste kwartaal van volgend jaar verschijnt de nieuwe Toyota RAV4 Hybrid bij ons in de showroom. Tot die tijd op de hoogte blijven? Meldt u dan aan voor de speciale RAV4 nieuwsbrief.

2
Voorwielaandrijving of All Wheel Drive (AWD)? Aan u de keuze. De versie met AWD maakt gebruik van een tweede elektromotor die tussen de achterwielen is gemonteerd. De voordelen? Minder gewicht dan een traditionele 4×4-aandrijving en een trekgewicht van 1.650 kg. Daarnaast heeft de RAV4 Hybrid een nieuw systeem genaamd Trailer Sway Control, dit systeem detecteert vroegtijdig slingerbewegingen wat het rijden met een aanhanger/caravan veiliger en gemakkelijker maakt.

Horen we daar iemand ‘Trekauto van het Jaar’ roepen?

3
Een Toyota hybride hoeft u niet zelf op te laden. Ook de RAV4 Hybrid niet. Dat doet de auto helemaal zelf. Bijvoorbeeld tijdens het remmen. Dus geen gedoe met snoeren. En dat is niet het enige voordeel dat een Toyota hybride biedt.

4
Nu we het u toch lekker makkelijk maken; de RAV4 Hybrid is standaard uitgerust met een automaat. Daar betaalt u dus niks extra voor. Weet u wel niet hoe fijn het is om in de file en in druk stadsverkeer niet steeds te hoeven schakelen? Héél fijn.

5
De nieuwe Toyota RAV4 Hybrid is leverbaar met Toyota Safety Sense. Dit uitgebreide pakket actieve veiligheidssystemen doet er alles aan om jou en je gezin optimaal te beschermen. Ontdek Toyota Safety Sense wat in het geval van de RAV4 Hybrid kan worden uitgebreid met Adaptive Cruise Control (zie video) en voetgangersdetectie.

6
De Toyota RAV4 Hybrid kent een nieuw design, zowel vanbuiten als vanbinnen. Let vooral op het krachtige front met zijn supermoderne BI-LED koplampen en op de LED achterlichten die heel herkenbaar zijn als ze oplichten. Mooier kunnen we het niet maken.

7
Niet alles is nieuw aan de Toyota RAV4 Hybrid. Onze SUV is nog steeds ongeëvenaard ruim. Als u meer wilt weten hoe een kruising tussen een limousine en een SUV heet, zeggen wij: RAV4.

8
Hoeveel gaat de RAV4 Hybrid kosten? Het antwoord moeten we je nog even schuldig blijven. We zijn druk aan het rekenen en hopen je snel duidelijkheid te geven. Hebben we al gezegd dat je automatisch op de hoogte blijft met de speciale RAV4 nieuwsbrief?