Financieren

Wij bieden u met Toyota Financial Services diverse financieringsvormen voor nieuwe Toyota’s en occasions tot maximaal 15 jaar oud. We helpen u graag een verantwoorde keuze te maken uit de onderstaande mogelijkheden om uw Toyota (gedeeltelijk) te financieren.

Betaalplan

Toyota Betaalplan – U kiest voor zekerheid

Door de vaste looptijd met een vast maandbedrag en een vaste rente weet u precies waaraan u toe bent. Een aanbetaling of de inruil van uw huidige auto kan gebruikt worden om de kredietsom te verlagen. Of hebt u liever nú geld vrij voor andere uitgaven? Dan spreekt u een slottermijn af, waardoor de maandelijkse lasten lager zijn.

En heel uitzonderlijk: met het Toyota Betaalplan kunt u ook oudere auto’s financieren. Na de afgesproken looptijd mag de auto maximaal 15 jaar zijn. En bent u zelf al wat op leeftijd, weet dan dat het Toyota Betaalplan ook een optie is. Zelfs op 76-jarige leeftijd kunt u gebruik maken van een tweejarig Toyota Betaalplan.

Toyota Continu Rekening

Toyota Continu Rekening – Een flexibele kredietvorm

U betaalt een vast bedrag per maand, bestaande uit rente en aflossing. Het afgeloste deel kunt u weer opnemen. U heeft met dit doorlopend krediet altijd geld achter de hand voor andere uitgaven. Tussentijdse opname en aflossingen hebben wel gevolgen voor de looptijd.

Ook kunt u na zes betaalde maandtermijnen een ‘pitstop’ maken, door een maand aflossing uit te stellen en alleen rente te betalen. U kiest met dit product voor de zekerheid van vaste maandelijkse betalingen voor uw Toyota. En u heeft de financiële vrijheid voor onverwachte uitgaven.

Toyota Op Maat – De optimale combinatie van keuze en zekerheid

Met Toyota Op Maat stelt u zelf uw Toyota samen zoals u dat wilt, tegen een vast laag bedrag per maand. Een optimale combinatie van keuze en zekerheid. U heeft zelf in de hand hoe compleet u uw Toyota wilt hebben en dus ook welk maandbedrag u betaalt.

Na de looptijd van 3 jaar bent u vrij om te beslissen of u uw Toyota wilt houden, wilt inleveren of dat u over wilt stappen naar een nieuwe Toyota. Dankzij de betrouwbaarheid van Toyota profiteert u bovendien van een gegarandeerde inruilwaarde. De gegarandeerde inruilwaarde kunt u gebruiken voor de aanbetaling van uw volgende Toyota met Op Maat. Daarnaast is uw maandbedrag lager, doordat u een slottermijn heeft.