Showroom

In onze ruime, lichte showroom, vindt u altijd de nieuwste Toyota’s. Van de moderne en populaire Aygo tot de Dynamische Avensis en de stoere RAV4. Ook vindt u uiteraard de innovatieve Prius in de showroom.

Bekijk snel de nieuwste Toyota modellen »

Virtual Tour

Toyota RAV4

Hybride

Toyota is weer druk bezig geweest met de Hybride technieken en daardoor ontstond alweer de vierde generatie Prius. Kom hem bewonderen of probeer hem vrijblijvend zelf uit. Ook voor alle andere nieuwe Toyota’s staat een presentatie auto op u te wachten.

Toyota Prius

Garantie

Al onze nieuwe Toyota’s worden geleverd met 3 jaar garantie en 3 jaar Toyota Europese Pechhulp, wat mobiliteitsgarantie inhoud. Deze wordt bij Morrenhof bij elke onderhoudsbeurt gratis verlengt.

Demonstratie auto’s

Toyota Morrenhof beschikt over vele demonstratie auto’s van de verschillende Toyota modellen. Bent u geïnteresseerd in een nieuwe auto, of bent u bijvoorbeeld aan het wachten op de werkplaats, laat u verleiden door een ritje te maken in de nieuwste modellen. Ervaar de fijne rij eigenschappen, de nieuwe opties en de nieuwste technieken die Toyota u te bieden heeft.

Toyota Auris Hybrid

Auris-TS-demo

Toyota Land Cruiser

Toyota Land Cruiser

Exclusieve auto’s of ander merk

Ook voor exclusieve auto’s kunt u bij Morrenhof terecht. Denk maar aan de Toyota Tundra, de Camry Hybride of diverse Lexus modellen. Ook ander merk auto’s kunt u bij ons kopen en/of bemiddelen wij graag voor u. Mochten wij deze auto’s niet op voorraad hebben of heeft u een auto op het ‘oog’, kunt u altijd contact opnemen met de verkoopafdeling. Met een kopje koffie en een gesprek zullen zij proberen u van uw behoefte te voorzien.

Weet u niet goed welke auto het beste bij u past? Laat ons helpen zoeken.