Schade

Schade aan uw Toyota is niet prettig, maar gelukkig kunt u altijd terugvallen op uw Toyota dealer. Deskundig autoschadeherstel is vakwerk. En maatwerk, want elke schade is weer anders. Daarom dient elke autoschade te worden hersteld door deskundige vakmensen.

Bij Morrenhof bent u ervan verzekerd dat uw schade nauwkeurig én met originele onderdelen wordt hersteld. Uw Toyota is dus altijd in goede handen.

Toyota Schade Service: een compleet pakket

Wilt u geen geregel en rompslomp als u schade aan uw Toyota heeft? De Toyota Schade Service neemt u graag alle zorgen uit handen. Naast het schadeherstel wordt ook de taxatie van de schade door uw Toyota dealer verzorgd. En indien nodig krijgt u ook gratis vervangend vervoer aangeboden.

sterretjeinvoorruit

Toyota Glasservice

Heeft u een beschadigde voorruit door een steentje? Zo’n sterretje kan onder invloed van vorst of zon sneller doorscheuren. Wij voorkomen dat het erger wordt en wij repareren of vervangen uw autoruit vakkundig met de Toyota Glasservice.

U staat er wellicht niet bij stil, maar de ruiten zijn een belangrijk onderdeel van uw Toyota. Ze zijn vaak voorzien van geïntegreerde antennes, verwarmingsdraden of regensensoren. Maar dat niet alleen, ze vormen ook een essentieel onderdeel van de beschermende kooiconstructie. Een beschadiging kan dus de veiligheid van uw Toyota verminderen.

Bij Morrenhof kunt u ruitschade professioneel laten repareren. Wij gebruiken altijd originele fabrieksruiten en reparatiematerialen. Bovendien hoeft u nooit lang te wachten: een sterretje wordt gerepareerd terwijl u wacht.

Als u de ruitschade bij Morrenhof laat repareren, behoudt u uw fabrieksgarantie. En wanneer uw verzekering eigen risico berekent, komen wij u bovendien tegemoet in deze kosten.

Toyota Smart Repair

Hoe zuinig u ook op uw Toyota bent, er ontstaan altijd kleine beschadigingen. Schades die klein maar vaak kostbaar zijn. Toyota Smart Repair is speciaal ontwikkeld om dergelijke kleine schades snel, vakkundig en voordelig te herstellen.

Toyota Smart Repair bevat het herstellen van beschadigingen aan:

  • De voorruit
  • Kunststof buitendelen, zoals bumpers, zijspiegels en (deur)beschermstrips
  • Interieurdelen, zoals sierpanelen
  • Stoelbekleding
  • Lederen onderdelen
  • De carrosserie