Onze diensten

Ons dienstenpakket stopt eigenlijk nergens. We helpen u zelf graag en Toyota biedt zelf ook nog eens wereldwijd diverse services en diensten. Maximale zekerheid dus.

APK

Voor slechts € 19,95 en in combinatie met een grote onderhoudsbeurt helemaal gratis.

APK Prijs

Werkplaatsafspraak maken

Voor onderhoud, APK of reparatie? U kunt eenvoudig online een afspraak plannen.

Werkplaats monteur

Banden

Goede banden onder uw Toyota zijn van levensbelang. Kies daarom voor kwalitatieve banden. Kom bij ons langs voor een gratis bandencheck. Tijdelijk ontvangt u bij Morrenhof 40% korting op Yokohama banden!

Yokohama banden

Toyota Pechhulp

Als u uw Toyota door ons laat onderhouden volgens fabrieksrichtlijn ontvangt u gratis Toyota Pechhulp voor heel Europa, óók bij u voor de deur. Zo geniet u van alle zekerheid.

Schade & glasreparatie

Heeft u schade aan uw auto of een sterretje in de voorruit? U kunt altijd bij Morrenhof terecht. Wij werken samen met alle verzekeringsmaatschappijen.

Airco controle & onderhoud

Om er zeker van te zijn dat de airconditioning van uw Toyota goed blijft werken is het van belang om deze regelmatig te laten controleren.

Hybride zekerheid controle

Is uw officiële fabrieksgarantie op hybride onderdelen afgelopen? Dan is het mogelijk om een Hybride zekerheid controle te laten uitvoeren.

Toyota_service

Onderhoud

Bij Morrenhof hanteren wij vastgestelde tarieven en richtlijnen vanuit de fabriek. U bent verzekerd van gekwalificeerde monteurs met alle kennis van uw Toyota.

Toyota extra garantie – Verleng uw garantie met 1 of 2 jaar

Is uw officiële fabrieksgarantie van 3 jaar afgelopen? Verleng uw garantie met 1 of 2 jaar. Uw voordelen: geen onverwachte reparatiekosten en geen eigen risico.

Waarom Toyota Extra garantie?

U heeft standaard 3 jaar fabrieksgarantie op een nieuwe Toyota. Na afloop kunt u met Extra garantie deze periode verlengen met 1 of 2 jaar. Met de Extra garantie heeft u geen onverwachte reparatiekosten en geen eigen risico. De garantie is bovendien overdraagbaar, en heeft dus een positieve invloed op de waarde van uw Toyota bij verkoop. U kunt kiezen voor een extra garantieperiode van 12 of 24 maanden, met een ruim aantal te rijden kilometers.

Toyota Extra garantie
✔ Geen eigen risico en onverwachte reparatiekosten
✔ Overdraagbaar bij de verkoop
✔ Vanaf € 199,- (Gebaseerd op 12 maanden Aygo)

Extra garantie Toyota