Historie Morrenhof

Eind jaren ’60 begonnen Henk en Ria Morrenhof, in een schuurtje aan de Keizersveldweg in Marienheem, met uiteenlopende technische werkzaamheden. Ze knapten fietsen op, hielpen brommers weer aan de praat en zorgden voor (schade)auto’s.

In 1975 kwam daar het dealerschap van Toyota bij. Na de mooie tijd in het pittoreske Marienheem volgde de uitbreiding. In 1994 bleek het toen nog nieuwe industriegebied De Zegge in Raalte de ideale locatie. Als een van de eersten startte Morrenhof met het bouwen van een modern pand. Morrenhof groeide uit tot een één van de grootste Toyota-dealers in de regio.

Geschiedenis Morrenhof

En zo ging het verder…

In 2012 hebben Henk en Ria Morrenhof het stokje aan zoon Roy doorgegeven. Hun 45 jaar ervaring in de autobranche kunnen we gelukkig nog raadplegen want samen met Henk & Ria vormt Roy Morrenhof de huidige directie.

Service, kwaliteit en duurzaamheid

Met onze producten en diensten willen we bijdragen aan een aangenaam leven. Service heeft inhoud bij ons; we staan zelfs graag voor u klaar. We werken in een prettige werksfeer, waar klanttevredenheid en duurzaamheid door efficiënt werken centraal staan. De hoge kwaliteit maken we waar dankzij onze jarenlange ervaring en onze gemotiveerde en gekwalificeerde mensen. Iets waar we trots op zijn!

Roy Morrenhof

Roy Morrenhof