Over ons

We zijn een familiebedrijf en kijken terug op een mooi verleden. Inmiddels staat de 2e generatie aan het roer. Morrenhof is al meer dan 40 jaar Toyota dealer; we waren zelfs één van de eersten in Nederland.

De toekomst is wat ons juist nu interesseert. Wat verwacht u van een auto? Onder het genot van een kop koffie luisteren we graag naar uw wensen. Veel kijkplezier op onze site en ontvangen u graag in onze showroom.

Hoge klanttevredenheid

In het hart van Salland treft u Autobedrijf Morrenhof. Ons hart klopt harder voor Toyota. Technisch maar ook op het gebied van duurzaamheid loopt het merk voorop. Wij kunnen u er alles over vertellen.

Ons bedrijf onderscheidt zich door de hoge klanttevredenheid. Wij vinden het belangrijk om te kijken naar de werkelijke persoon ‘achter de klant’. Verder kijken dus en zorgen voor een passende oplossing. Een auto die echt bij u past! Dit doen wij samen met een bevlogen team, bestaande uit betrokken medewerkers die hun vak uitstekend beheersen.

Ieder mens is uniek. U. Wij. Samen delen we de kracht van Toyota.  Ons doel is niet om zoveel mogelijk auto’s te verkopen en te onderhouden. Samen met u willen we het beste naar boven halen. Pas dan kunnen we met passie en plezier een optimale service bieden. Aan u, Toyota-rijder, vanuit een aangenaam en hartelijk familiebedrijf.

Roy Morrenhof

Virtual Tour