Occasions

Occasions zijn er in alle soorten en maten bij Toyota Morrenhof. Van het betrouwbaarste merk kunt u de betrouwbaarste occasion verwachten. De garantie voor jarenlang rijplezier. De getoonde verkoopprijzen zijn inclusief tenaamstellingskosten en geldige APK. Exclusief afleverkosten en het garantiepakket, samen t.w.v. € 599,-. U ontvangt op elke Toyota occasions altijd de vier onderstaande garanties.

Bekijk snel ons aanbod Toyota occasions »

Toyota Yaris

Staat uw auto er niet bij, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op en we gaan voor u op zoek!

4 zekerheden van Toyota occasions

Tot 24 maanden garantie

Omdat een gebruikte Toyota minstens zo goed is als een nieuwe krijgt u tot wel 24 maanden garantie op een Toyota Plus (hybride) occasion. Ook profiteert u van alle zekerheden van BOVAG. Al onze Toyota dealers zijn officieel BOVAG gecertificeerde bedrijven waardoor u met alle mogelijke zekerheden de beste occasion koopt. Dus mocht u, binnen de gestelde garantietermijn met een onverwachte reparatie worden geconfronteerd aan uw Toyota, dan wordt deze kosteloos verholpen. Normale slijtage en het gebruikelijke onderhoud vallen uiteraard niet onder de garantie.

Nieuwe APK bij aflevering

Als uw occasion een APK moet krijgen (bij auto’s ouder dan 4 jaar), zal uw Toyota dealer uw occasion, op het moment van afleveren, voorzien van een nieuwe APK zodat u hier weer 12 maanden lang niet naar om hoeft te kijken.

NAP (Nationale Auto Pas) gecontroleerde kilometerstand

Bij elke Nederlands geleverde Toyota wordt de kilometerstand gecontroleerd aan de hand van het NAP systeem. Daarnaast zal uw Toyota dealer de onderhoudshistorie controleren door middel van het serviceboekje en/of het werkplaats-systeem.

Gratis Pechhulp in heel Europa

Iedere koper van een Toyota occasion heeft de zekerheid dat hij/zij bij pech onderweg of een ongeval, 24 uur per dag, zeven dagen per week kosteloos wordt geholpen door onze Toyota Pechhulp. En dat in vrijwel heel Europa. Hiermee bieden wij u een vergelijkbare service als de ANWB Pechhulp door de Wegenwacht. Onze Pechhulp service geldt voor een periode van 12 maanden / 15.000 km.

Als u uw Toyota door ons laat onderhouden, dan verlengen we deze Pechhulp service jaarlijks gratis met 12 maanden, ongeacht hoe oud uw Toyota is!