De nieuwe Toyota Hilux

Al sinds 1968 staat de naam Toyota Hilux voor kracht en onverwoestbaarheid. Meer dan 13 miljoen exemplaren hebben door de jaren heen bewezen dat de ongekend duurzame Hilux niet te stoppen is en dat zijn off-roadcapaciteiten onovertroffen zijn. En nu is het moment aangebroken voor alweer de 8e generatie.

De nieuwe Toyota Hilux was voor het eerst op Europese bodem te zien tijdens de Autosalon van Genève in maart, waar enthousiaste autoliefhebbers konden zien dat de compleet nieuw ontworpen Hilux groter en sterker is dan ooit en beschikt over de nieuwste technologie, zoals de 2,4 liter dieselmotor die zorgt voor maar liefst 3.200 kg trekkracht. De carrosseriestijfheid is ongekend, ook in geaccidenteerd terrein.

De nieuwe Toyota Hilux: ook qua keuze ongeëvenaard.
De nieuwe Toyota Hilux is straks leverbaar in maar liefst 5 varianten in 4 verschillende uitvoeringen en 8 carrosseriekleuren (waaronder 2 splinternieuwe), en als 2WD en 4WD. Neem bijvoorbeeld de Hilux Xtra Cabine, die nog veelzijdiger is geworden, want deze uitvoering is voortaan uitgerust met slimme ‘Easy Access’-achterdeuren die in tegengestelde richting opengaan. Daarnaast zijn voor alle modellen veel luxe items standaard of beschikbaar als optie. Denk aan het multimediasysteem met 7-inch touchscreen met parkeercamera, of ons navigatiesysteem.

Niet alleen sterker, maar ook veiliger dan ooit. Dankzij Toyota Safety Sense.
Onze toonaangevende veiligheidssystemen die u kent onder de naam Toyota Safety Sense zijn vanzelfsprekend ook aanwezig in de Hilux en maken van deze nieuwe pick-up niet alleen de sterkste, maar ook de veiligste Hilux ooit.