Ga op “Adventure” deze zomer!

Van 1 juli t/m 30 september staan wij in het teken van Adventure. Deze maanden hebben wij van o.a. de C-HR, Corolla en de RAV4 een aantrekkelijke Adventure uitvoering met voordeel oplopend tot maar liefst € 3.000,-

Op de Toyota C-HR heeft u tijdens de Adventure weken een extra inruilpremie van € 3.000,-. Komt u proefrijden in de C-HR dan ontvangt u tevens een ‘Wild van Freek adventure boek’.

Vanaf 23 augustus vindt u de nieuwste variant van de Corolla reeks in onze showroom; TREK. De stoere Corolla TREK is gemaakt voor avontuur. Hij heeft een hogere zit en is nog breder dan zijn soortgenoten. Niet alleen zijn sportieve karakter springt in het oog, ook zijn hoge comfortniveau maakt elke rit weer een genot. De Corolla TREK is leverbaar met een 1.8 Hybrid- of 2.0 High Power Hybrid-motor. Start het avontuur nu met € 1.000,- Adventure voordeel en stap in vanaf € 32.495,-!

RAV4 Adventure Deal; stap voor slechts € 1.000,- extra in een automaat

De nieuwe Toyota RAV4 is onderscheidend, onverwoestbaar en tot 2.000 kg trekgewicht. Van buiten scherp, maar functioneel gelijnd, van binnen het toonbeeld van luxe en comfort. Of u nu in de stad, op de snelweg of buiten de gebaande paden rijdt, u bent elke situatie de baas. Houdt u van avontuur én nog meer comfort? Profiteer dan van de Adventure Deal en upgrade de handgeschakelde 2.0 benzine voor slechts € 1.000,- éxtra naar automaat.