5 garantie + 5 jaar gratis onderhoud

Volgens de Consumentenbond is Toyota met het rapportcijfer 8,7 het betrouwbaarste automerk. Om dat te vieren introduceren wij:

5 Jaar garantie en tijdelijk 5 jaar gratis onderhoud!

Dit doen wij niet alleen op de personenwagens maar ook op de Toyota Proace. Zo heeft u geen onverwachte kosten binnen  de garantietermijn. Deze actie geldt van 1-1-2020 tot 31-3-2020. Voor verdere voorwaarden en toelichting bent u uiteraard van harte welkom bij ons aan de Klipperweg te Raalte.

Toyota introduceert in Nederland vijf jaar garantie met een maximum kilometrage van 200.000 kilometer op elke nieuw via de officiële kanalen verkochte Toyota personenauto én bedrijfswagen. Met deze uitbreiding onderstreept Toyota het vertrouwen in de eigen producten. Door de uitgebreide garantietermijn kunnen de kopers van een nieuwe Toyota vijf jaar zorgeloos rijden en komen ze niet voor onverwachte kosten te staan. Ook zijn er voor de eigenaar minder gebruikskosten. Daarnaast is de hoge grens van 200.000 kilometer een positieve uitzondering in de markt. De garantie betreft overigens ook de bewezen betrouwbare hybride componenten en de hybride batterij van de vele Toyota Hybrid modellen. Wordt de Toyota binnen de garantietermijn weer doorverkocht, dan gaat de nog doorlopende garantie gewoon over naar de nieuwe eigenaar. Dit zorgt niet alleen voor zekerheid voor de koper, maar ook voor een verwachte hogere restwaarde van de jong gebruikte Toyota.